STORITVE

INFORMACIJE IZ PRVE ROKE

Po desetih popotniških letih in nabranih nešteto popotniških izkušnjah, sva se odločila, da bova ob nedeljah zvečer v manjših skupinah z največ štirimi osebami hkrati delila nasvete vsem vedoželjnim popotnikom iz prve roke. Za ponujeno storitev sva se odločila tudi zaradi obilice vprašanj, ki jih dobivava dnevno, a na njih žal nimam časa vsakemu posebej odgovarjati.

Srečanja bodo potekala v Kamniku ob nedeljah ob 18. uri in bodo trajala največ 4 ure. Na srečanjih bomo najprej skupaj podoživeli najino potovanje. Z vami bova delila vse osnovne informacije o destinaciji, kaj sva videla in doživela, kakšne so cene, kakšna je varnost, kaj bi na poti spremenila, kako si pripraviti svoj načrt potovanja in vam pomagala pripraviti vaš popotniški plan. Seveda bova odgovorila tudi na vsa vaša vprašanja o destinaciji. Hkrati se bomo spoznali še z drugimi popotniki in si delili popotniške izkušnje.

Cena storitve:

  • 25 EUR za eno osebo
  • 40 EUR za dve osebi

Termini srečanj: 

  • trenutno ni razpisanih terminov za skupinska srečanja

Če vas katera od najinih destinacij še posebej zanima, mi napišite in bova z veseljem odprla termin za vas za to destinacijo.


INDIVIDUALNO SVETOVANJE

Za vas sva na voljo tudi za 4-urno individualno svetovanje o destinacijah, kjer sva že potovala v zadnjih letih v lastni režiji. Z vami bova delila vse informacije o destinaciji iz prve roke oziroma skozi svoje oči ter vam pomagala pri načrtovanju vašega potovanje. Svetovanje in srečanje z nama bo potekalo v Kamniku.

Cena storitve:

  • 100 EUR za največ 4 osebe

PRIJAVA NA SVETOVANJE

Prijavite se s spodnjim kontaktnim obrazcem. V sporočilu prosim napišite, katera destinacija vas zanima, kdaj bi želeli priti na svetovanje, število oseb ter vaš naslov za izdajo računa. Poslala vam bom račun, ki ga v najkrajšem času poravnate. Ko je račun plačan, ste dokončno prijavljeni na srečanje.

Odpoved srečanja:

Če vam zaradi višje sile slučajno ne uspe priti zadnji trenutek na srečanje, se seveda dogovorimo za nov termin.