Skip to content

TAJSKA: Mali rajski otok Koh Tao (7. dan)

Končno sem se pošteno naspala in prišla vsaj malo k sebi. Privoščim si prvi jutranji tek ob glavni cesti. Potrebovala sem že malo rekreacije, ampak je tako vroče, soparno in vlažno, da skoraj izdahnem. Po kraljevskem zajtrku se odpravim na plažo. Malce sem jezna, saj sem že pozabila, kako zelo sovražim mivko, ki se zarije povsod. Sem pa res smešna.
DSC02337
A k sreči mi pomaga prijazna prodajalka, ki mi proda ruto, ki je zakon. Mivko samo streseš z nje. Kopalna brisača je tu popolnoma neuporabna. Morje pa tudi ni to, kar sem pričakovala. Popoldne ga kar ni, zaradi močne oseke, in se ne da priti do vode. Na plažo je potrebno hoditi zgodaj dopoldan, ker popoldan morje enostavno izgine v daljavo. Za povrh so po morskem dnu še korale, ki režejo podplat, tako da ne moreš priti sploh do morja.
DSC02479
Pa še tema je že ob šestih, tako da bo treba obrniti navade. Zjutraj na plažo, popoldan potepanje, če želim imeti kaj od svojih morskih počitnic. Zrak ima 35 stopinj, voda pa 30 stopinj. Kljub vsem sladkim težavam, sledi božansko poležavanje s knjigo pod palmo. Za kosilo pa še en odlične pad tai s škampi in zvečer sprehod ob sončnem zahodu po plaži.
DSC02403
Skupaj celotni stroški dneva = 33 EUR
  • hotel = 1.000 THB
  • voda = 60 THB
  • kosilo = 220 THB
  • sladkarije = 50 THB
  • ananas = 20 THB

Devizni tečaj: 1 EUR = 45,5 THB

Tajska_7. dan

Komentiraj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: