Preskoči na vsebino

TRAVELynk: Qatar razvija mrežo letov v ZDA

Odlična letalska družba iz UAE Qatar Airways je napovedala povečanje število svojih letov in tudi nove destinacije v ZDA.

PR2

Z novim letom bo Qatar Airways začel dnevno leteti tudi v Los Angeles.

Do sedaj so leteli le v New York in od 1. marca 2015 bodo leteli po novem že dvakrat dnevno. Še bolj razveseljujoča pa je novica, da bodo v naslednjem letu začeli leteti na 3 nove destinacije in sicer v Atlanto, Boston in Los Angeles. To pomeni, da bodo z novimi destinacijami pokrili vseh 10 največjih regij v Združenih državah Amerike.

Od 1. januarja 2016 bodo tako dnevno leteli v drugo največje mesto v ZDA,  Los Angeles v Kaliforniji. S 1. marcem 2016 bodo dodali še dnevne lete v Boston, ki je največje mesto zvezne države Massachusetts.

PR4

Od 1. julija 2016 bodo začeli leteti še v Atlanto, ki je mesto v zvezno državi Georgia. Atlanta je ne samo veliko poslovno središče celega sveta, ampak tudi izjemno pomembno letalsko vozlišče. Je namreč najprometnejše letališče na svetu tako po številu pristanih letal kot tudi po številu potnikov. Na tem mestu ni potrebno posebej poudarjati, da to pomeni za potnike tudi mnogo več možnosti za potovanja v ostale države ZDA oziroma v dežele Srednje in Južne Amerike.

PR3

Komentiraj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: