Preskoči na vsebino

TRAVELynk: Iz Ljubljane v svet

Iz Adrie so nas že prejšnji teden razveselili z novico, da bodo po novem leteli ponovno iz letališča Maribor v London na letališče Southend. Leteli bodo trikrat tedensko in sicer ob ponedeljkih, torkih in četrtkih zvečer.

S poletnim voznim redom bodo potniki lahko leteli iz Ljubljane z več kot 160 rednimi leti na teden v 27 evropskih destinacij. Skupaj bo letelo 9 letalskih prevoznikov.

Napovedali smo že dve novi destinaciji in sicer od 23. aprila dalje v švedsko prestolnico Stockholm, ter ponovno v Berlin od 24. aprila dalje.

Švicarski prevoznik Swiss Air bo ponovno povezal Ljubljano in Zürich, kamor bo letel dnevno. Turkish Airlines prav tako povečuje število tedenskih letov do Istanbula in sicer bo letel 10-krat tedensko. Vrača se tudi Finnair, ki bo v Helsinke letel štirikrat tedensko.

V poletnem voznem redu ostajajo nespremenjene sedanje linije in sicer Air Serbia v Beograd, ter Air France vsakodnevno v Pariz. Easyjet ohranja število letov v London in prav tako Wizz Air v London in Bruselj. Iz Ljubljane v Podgorico poleti petkrat na teden tudi Montenegro Airlines.

croppedimage327292-Adria-One-way-Cheap-Flights-Landing

Komentiraj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: