Preskoči na vsebino

SLOVENIJA: Na Kekčevi domačiji v Trenti

Veliko lepega sva slišala o Kekčevi domačiji, zato sva morala osebno preveriti vse pisne in ustne presežke. Kekčeva domačija stoji na lepi jasi v dolini le kakšen kilometer naprej od izvira reke Soče v Trenti. Makadamska cesta nas pripelje naravnost na dvorišče, kjer stoji kar nekaj tipičnih lepo urejenih alpskih hiš. Ker je bilo resnično lepo vreme, sva lahko zunaj na klopci občudovala alpske vršace, ki se dvigajo v daljavi. Neokrnjena narava dopolnjuje domačijo. Gostov je bilo številčno za prste ene roke, pa še ti so bili preceč vzvišeni za najin (planinski) okus. Ker se znajo na spletni strani pohvaliti z odlično kulinariko, sva se nadejala vsaj poštene sladice. A je bila ponudba zelo klavrna. Gostitelj nama je ponudil samo štruklje. Prav zares nič drugega ni bilo na izbiro na lepo sončno soboto. Zavihala sva nosove in si privoščila le domač sok. Le izjemna lokacija žal ni vedno dovolj za zadovoljne obiskovalce.

DSC_4450

DSC_4453

DSC_4455

DSC_4456

DSC_4457

DSC_4459

DSC_4465

DSC_4467

DSC_4471

2 Comments »

  1. A tako…. vem, da imajo tu poroke in sem tudi jaz že videla njihovo lepo izdelano spletno stran s ponudbo “ni-da-ni”. Po fotografijah sodeč izgleda zelo lepo.

    • Res je. Prostor je res čudovit, mogoče sva samo naletela na res slab dan. A me je res presenetilo to, da ni bilo čisto nič sladkega in zelo čudno vzdušje. Kakorkoli nazaj naju pač ne bo. Mi je pa zelo žal, ker sem slišala res veliko pohval. A očitno velja to le za poroke…

Komentiraj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: